Digitalisering som ger konkurrenskraft.

Inkomst 4.0 – Ett digitaliseringsprojekt inom Almi Jönköping

Länkar

Dags att digitalisera

Dags att digitalisera är en heltäckande kunskapsbank med ca 200 korta filmavsnitt som beskriver de möjligheter digitaliseringen ger. Det är enkelt att orientera sig mellan avsnitten och du kan välja och vraka fritt. Besök länk här!

Dags att digitalisera

Verksamt.se: Digitalisera ditt industriföretag

På Verksamt.se finns mycket information som hjälper dig att driva ditt företag på ett effektivt sätt. På just denna sida är de flesta offentliga insatser samlade och du kan enkelt sortera fram de olika erbjudandena på geografiskt område och intresseområde. Besök länk här!

Verksamt.se: Digitalisera ditt industriföretag

Elements of AI

Omfattande kurs där du kan lära dig mer om hur Artificiell Intelligens fungerar. Kursen omfattar ungefär 15-30 timmar på distans och är gratis. Besök länk här!

Elements of AI

Internetstiftelsen: Digitalisera ditt företag

I denna kursen får du bra överblick på hur du gör ditt företag mer digital, med avseende på administration, men även närvaro på Internet, hur du hittar dina kunder på nätet, etc. Kursen tar 1-2 timmar och är kostnadsfri. Besök länk här!

Internetstiftelsen: Digitalisera ditt företag

RISE – Research Institute of Sweden

RISE är en organisation som bla utför uppdragsforskning och jobbar väldigt brett med utveckling för näringslivet. En stor del av verksamheten är inriktad på digitalisering och här kan du få mycket hjälp med dina funderingar, anpassat till dina egen verksamhet. Besök länk här!

RISE - Research Institute of Sweden

Tillväxtverket: Smart industri

Här får du massor av inspiration från andra företag som redan har genomfört digitalisering i sina industrier på olika sätt. Det finns korta filmer som visar hur man ha gjort, tillsammans med fler länkar till erbjudanden om praktisk hjälp man kan få. Besök länk här!

Tillväxtverket

Almi Företagspartner Jönköping AB

Vi erbjuder lån, rådgivning och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Det gäller såväl företag som är i startfas som befintliga företag. Besök länk här!

almi

Almi: Digitalisering 2020

Almis satsning tillsammans med Regeringen och Tillväxtverket driver en satsning på digitalisering för små och medelstora företag under detta året, där du kan få hjälp och råd med hur du ska lägga upp strategin för din digitalisering. Detta gäller inte bara industriellt, utan företagets verksamhet som helhet. Besök länk här!

Almi: Digitalisering 2020

Inkomst 4.0 Youtube-kanal

Detta är Inkomst 4.0:s egna Youtube-kanal. Här finner du intressanta filmer från aktiviteter som Inkomst 4.0 själva arrangerat eller deltagit i. Besök länk här!

Inkomst 4.0 Youtube-kanal

Kontaktpersoner

Stefan Frylebäck
Projektledare
0708 – 32 39 88
stefan.fryleback@almi.se