Digitalisering som ger konkurrenskraft.

Inkomst 4.0 – Ett digitaliseringsprojekt inom Almi Jönköping

Kontakt

Är du intresserad av att veta mer om projektet Inkomst 4.0, eller har du frågor om något av våra pilotprojekt så är du välkommen att höra av dig till oss! Du kan även anmäla ditt intresse via formuläret längst ner.

Kontaktpersoner

Stefan Frylebäck
Projektledare
0708 – 32 39 88
stefan.fryleback@almi.se

Vi som jobbar med Inkomst 4.0

Stefan Frylebäck, projektledare

Mitt namn är Stefan Frylebäck och jag är projektledare för Inkomst 4.0. Jag har drivit företag i över 30 år och har mitt ursprung i Gnosjö. Att ha vuxit upp mitt i Gnosjöandan har varit en stor styrka som entreprenör, men även nu som projektledare.
De företag jag startat och drivit har varit leverantörsföretag inom industri med hög tekniknivå. Vi lever i en spännande tid där digitaliseringen ger oss verktyg man tidigare bara kunnat drömma om!

Peter Malm, koordinator

Mitt namn är Peter Malm och jag har studerat entreprenörskap i Växjö. Jag har bland annat skrivit en masteruppsats i Vietnam. Idag arbetar jag som affärsutvecklare och är engagerad i German Innovation Centre for Industry 4.0 ( i40.de). Sedan 2014 har jag varit med och utvecklat svenska och asiatiska företag, främst för marknaderna i Sverige och Tyskland. Jag har tidigare jobbat som Financial manager på IKEA i Malmö samt för IKEA Trading med inköpsansvar i Sverige och Baltikum.

Harriet Lidh, koordinator

Mitt namn är Harriet Lidh, jag har arbetat inom verkstadsindustrin i hela mitt liv som andra generationens företagare. Eftersom det var enstyckstillverkning arbetade vi genomgående med virtuella produktionsprocesser för att uppnå största möjliga effektivitet. Digitaliseringen kommer att ta oss till arbetssätt vi inte riktigt kunnat se framför oss förut, där transparens är ett av ledorden.

Per Hallendorff, koordinator

Mitt namn är Per Hallendorff. Jag är en person som har flängt jorden runt i min roll som både kund och teknisk projektledare. Att ha världen som arbetsplats gör att man har fått se många olika miljöer och därmed fått en förståelse varför teknik och organisationer skiljer sig från land till land. Under hela min tid har tekniken förfinats och det är otroligt spännande att framöver se vart vi är på väg.

Patrik Forss, rådgivare

Mitt namn är Patrik Forss. Jag är utbildad VVS-ingenjör och civilekonom. I mitt arbete på Almi har jag skaffat mig en lång och bred erfarenhet av att arbeta med företag som vill och kan växa. Mina specialistområden är strategi, ledarskap och marknad. Jag brinner för entreprenörskap vilket bland annat lett till att jag har startat och drivit upp två egna företag.

Jag har tidigare bl.a jobbat som försäljningschef och produktchef inom medicinteknik, styr och reglerteknik samt datamedia.