Välkommen att delta i webbinariet med Inkomst 4.0:

Vision AI och chatGPT – var hittar man affärsnyttan?

När: 14 april, kl 11:30-12:00
Var: digitalt, länk skickas efter anmälan

AI är ett av de hetaste ämnena på agendan just nu och ämnet är brett och ogripbart för många. Tekniken har dock blivit mer lättillgänglig genom ChatGPT och potentialen börjar nu gå upp för var och en. Men hur hittar man affärsnyttan? Var finns riskerna och fallgroparna?

Vårt nästa webbinarium i serien “Snacka om! Digitalisering” sänds den 14/4, kl.11.30-12.00. Då gästas vi av Philip Alm som är en av grundarna till företaget Norditech. De har utvecklat den smarta AI-kameran ”LabelDetector”. I Inkomst 4.0-projektet hjälper den EBOSS AB att kontinuerligt inventera sitt lager.

Vi kommer även att förklara hur vision-AI fungerar, men du får också fler exempel på hur AI kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete och underlätta administrationen. ChatGPT är hyperaktuellt, men hur använder man detta i sitt företag som chatrobot för kunderna? Hur förenklar man sin administration? Fördelar – risker? Var hittar man affären i den nya tekniken? Missa inte detta!

På agendan:

  • Effektiv AI-lösning med kameror för att ha koll på sitt lager
  • ChatGPT som individuellt anpassad kundsupport-funktion, praktiskt exempel demonstreras!
  • AI kan integreras i befintliga system och underlätta administrationen, exempelvis skapa fakturor med få handgrepp

Almi Jönköping driver projektet Inkomst 4.0 som syftar till att stärka länets industriföretag genom att öka sin mognad inom digital industrialisering. På så vis stärker vi framtidens konkurrenskraftiga företag.

Anmäl dig här
Anmäl dig här


Webinariet är kostnadsfritt.
Anmäl dig redan idag!

Philip Alm,
VD Norditech AB

Stefan Frylebäck,
Projektledare Inkomst 4.0